Jeroen Blokland over inflatie

Nxchange

Nxchange zet zich in om de manier waarop de traditionele kapitaalmarkten werken voorgoed te veranderen. Dit door middel van:

  • De nieuwste technologie
  • Eerste beurs met licentie die secundaire handel in tokenized effecten kan aanbieden
  • De vereiste vergunningen (Gereglementeerde Markt, MTF en Beleggingsfirma beschikbaar gesteld door het Nederlandse Ministerie van Financiën en de Nederlandse Autoriteit Financiële Markten)
  • Meer dan 11.000 actieve investeerders
  • Verschillende innovatie awards op zak
  • Reeds succesvol gefinancierd via de Nxchange en Bondex platforms: €48+ miljoen

Volg 'Inflatie en beleggen' van Jeroen Blokland!

Jeroen Blokland presenteert u een nieuwe videoserie getiteld ‘Inflatie en beleggen’. In deze serie staat centraal wat inflatie nu eigenlijk betekent voor beleggers. Uiteraard heeft inflatie een negatieve invloed op jouw koopkracht , maar ze heeft ook een diepgaande impact op jouw beleggingsportefeuille. Wil je dit zesluik volgen? Laat dan hieronder je email adres achter.

Over Nxchange

De voordelen van investeren bij Nxchange

Icon growth-1

Innovatieve projecten

Nxchange en Bondex bieden je de mogelijkheid om te investeren in innovatieve projecten die normaliter alleen voor professionele investeerders toegankelijk zijn.

Icon stocks-1

Impact investeringen

Nxchange focust op het aanbieden van gerichte beleggingen die een aantrekkelijk rendement opleveren én een meetbaar positief effect hebben op de samenleving en het milieu - ook wel impact investeringen genoemd.

Icon trade-1

Inzichtelijk

Je kunt ten allen tijde actueel volgen wat er met je belegde vermogen gebeurt. Inzicht in je portefeuille en automatisch maandelijks de rentebetalingen ontvangen in je account, die je gemakkelijk kunt terugboeken naar je tegenrekening.

Schermafbeelding 2022-05-19 om 13.59.05